Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

And the winners are… Palmarès de la 1a edició de La GRAN pantalla!

12 juny 2019 by In Bloc

‘Bodas’, de la directora brasilera Alexia Maltner, ha guanyat el Premi al Millor Curtmetratge Internacional.

El jurat de La GRAN pantalla, compost per Montse Majench, Josep Maria Català i Paco Poch, ha fet entrega del Premi al Millor Curtmetratge Internacional La GRAN pantalla 2019 a la pel·lícula ‘Bodas’, d’Alexia Maltner. Els membres del jurat han valorat, d’aquest film de 12 minuts, la qualitat de la producció i la capacitat narrativa per explicar una història íntima complexa. Així mateix, l’habilitat per aprofitar els recursos humans i tècnics al seu abast.

Argument:

La Dora i el Caio celebren el seu quinquagèsim aniversari de bodes. Mentre ho celebres, es pregunten si val la pena seguir dins d’un matrimoni que es basa només en la felicitat dels records o si val la pena arriscar-se i començar una nova vida, independentment l’un de l’altre. 

D’altra banda, la Menció Especial del Jurat ha coincidit amb el Premi del Públic, els quals han recaigut en la pel·lícula peruana ‘Kusi Kushkani’, de Fernando Mendoza. Pel que fa a la Menció, el jurat valora la capacitat del curtmetratge de reflectir un tema realista i dramàtic amb coherència i sensibilitat. Es destaca també l’oportunitat que el film ofereix de descobrir un món desconegut en les seves diverses dimensions.

Argument:

‘Kusi Kushkani’ narra la travessia que emprèn una família per aconseguir que la Martina, una peruana de 71 anys, d’origen andí i quítxua-parlant, aconsegueixi el DNI per primera vegada. Una mirada cap al món dels immigrants serrans del Perú, la indiferència de la burocràcia i les dificultats dels indocumentats a la societat moderna.

About the Author:

Leave a Comment!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *