Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Directors/es

Alexia Maltner

Bodas
Va començar com a directora en el món del teatre. Després d’obtenir la seva experiència en direcció d’obres teatrals, Maltner va canviar cap al món de la televisió i allà va treballar com a assistent de direcció. Juntament amb obres teatrals i produccions televisives, Maltner també ha dirigit ja una altra pel·lícula.

Mireia Noguera

Centrifugado
Guionista i directora. Assistent personal del director David Victori durant més de 5 anys. Ha format part de diverses produccions de la indústria espanyola i també en grans produccions, com l'exitosa sèrie de televisió "Game of Thrones". Actualment està treballant en el seu segon curtmetratge.

Adán Pichardo

Con paquito era mejor
Adán Pichardo va estudiar el Grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid i un Màster en Direcció de cinema i Nous Mitjans a Transforming Arts Institute de Madrid. Va néixer a Huelva, Espanya, el 1992. Quan tenia 15 anys va realitzar el seu primer curtmetratge i va anar al seu primer festival de cinema. Fins a dia d’avui, ha dirigit més de 20 metratges, un videoclip, diversos falsos espots, una web sèrie i és també el president d'una associació de cinema i ha treballat a la televisió pública i privada com a realitzador.

José Soldevila

El señor de la limpieza
Diplomat en Cinematografia per l'Escola de Cinema Bande a Part de Barcelona, en l'especialitat de Direcció, ha treballat en la faceta de producció de diversos projectes cinematogràfics i ha realitzat des del guió i la direcció els curtmetratges Acapulco (2014) i El señor de la limpieza (2018).

Alejandro Talaveron

Eran otros tiempos
Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Sevilla, Alejandro Talaverón ha exercit múltiples funcions dins dels diversos rodatges en els quals ha treballat. Ha fet tant de director de fotografia com de càmera, codirector i muntador.

Jesús Martínez

Eusebio 80 / Yayoflautas
Llicenciat en Llenguatge Musical, Piano, Pedagogia i Musicologia. Creador del segell Producciones13; es forma en cinema realitzant molts cursos i tallers, però sobretot fent curts; que considera que és la millor escola. Els seus últims curts han estat seleccionats a més d'un centenar de festivals; i han rebut més d'una desena de guardons en festivals nacionals i internacionals (Corea del Sud, Turquia, Argentina, Iran, Alemanya, Itàlia, Sèrbia, Macedònia, EUA, Grècia).

Cecilia Engels

Geni
Es va graduar amb una llicenciatura en cinema a FAAP (São Paulo), especialitzada en guió i direcció a l'Escola d'Arts Visuals a la ciutat de Nova York. És una buscadora de la renovació constant de la mirada i la investigació lingüística. Cecilia Engels és una cineasta independent. Escriu, dirigeix i edita ficció i documentals. Des del 2009 actua en el camp audiovisual realitzant curtmetratges, pel·lícules per a televisió, pel·lícules institucionals, pel·lícules biogràfiques, art multimèdia per a grups educatius i artístics.

Alexandra Gascón

Inquilinos
Graduada en Òptica i Optometria per la Universitat de València, va cursar els seus estudis de Diplomatura en Direcció Cinematogràfica, graduant-se posteriorment en el Màster de Direcció del Centre Universitari d'Arts TAI de Madrid. A més a més de participar en la realització de més d'una vintena de curtmetratges, també ha escrit i dirigit. Ha format part de l'equip de direcció i producció de llargmetratges. Actualment treballa com a coordinadora de producció, assistent de productor i productora executiva.

Fernando Mendoza

KUSI-KUSHKANI
Fernando Mendoza és un jove realitzador i compositor peruà. Va néixer el 1991 a la ciutat de Trujillo i des de la infància va rebre una àmplia formació musical. El 2014 va començar a realitzar els seus primers curtmetratges i el 2015 es va traslladar a Buenos Aires, Argentina per realitzar els seus estudis a l'Escola professional de Cinema d'Eliseo Subiela. Ha produït 6 curtmetratges entre ficció i documental dels quals han estat exhibits en variats festivals de cinema de l'Amèrica Llatina i Europa.

Ferran Navarro-Beltrán

No me olvides
Va estudiar enginyeria industrial i un grau superior de disseny a la Universitat Politècnica de Catalunya. Després de treballar en estudis de disseny gràfic i de ser freelance durant 10 anys, va estudiar guió i direcció de curtmetratge a l'escola "Som Joves Cinema" (UB). A més a més, ha treballat com a auxiliar i grafista en l'equip d'art. El seu primer curtmetratge ha estat seleccionat a més de 80 festivals internacionals, incloent els Festivals LGTB de Londres, Los Angeles, Nova York, Hong Kong, París, Amsterdam, entre d'altres.

Hugo Meyer

Nora
Hugo Meyer va ser director de cinema el 2004 i ha treballat com a tècnic de so i editor mentre filmava els seus curtmetratges i el seu primer documental.

Ivan Valencia

ProGo
Ivan Valencia és un director i guionista nascut a Barcelona. Estudia cinema a la London Film Academy (Londres) i a l ESCAC (Barcelona). Ha treballat com a realitzador de continguts de marca i espots. Els seus treballs cinematogràfics més recents són curtmetratges. Després de realitzar diferents projectes de ficció per a la TV, actualment es troba en la fase de desenvolupament del seu primer llargmetratge.

Luis Paris y Federico Scopazzo

Srta Hisas
Federico Scopazzo: Arquitecte graduat per la UBA (2005) i estudis en filosofia al taller de Raúl Cerdeiras durant més de 10 anys. Luis Paris: Dissenyador gràfic graduat per la Universitat de Buenos Aires (UBA) i estudis en Arts Visuals a la Universitat Nacional de les Arts (UNA), docent de la carrera d’Arts multimedials (UNA). Amb un dels seus curts va participar en nombrosos festivals d'animació com són el Seoul International Cartoon & Animation Festival, Certamen de curtmetratges Angelika, etc. La seva obra més recent va ser seleccionada al Saló d'Arts Plàstiques Manuel Belgrano (2017).

Paolo Conti

Suspicious Reflection
Director i productor. La primera animació brasilera produïda amb la tècnica stop motion, llançada a més de 30 països d'arreu del món, incloent-hi els Estats Units i França. És Fundador i CEO d’ Animaking, empresa enfocada en la producció de pel·lícules publicitàries i continguts per a televisió, internet i cinema. Actualment està produint la seva cinquena sèrie animada i el seu segon llargmetratge.

Diego Porral

Un día en el parque
Antic estudiant d'animació a l’ESNE (Escola Universitària de Disseny, Innovació i Tecnologia de Madrid). Actualment continua formant-se a Les Gobelins, la prestigiosa escola d'animació parisenca, que es va interessar per ell en conèixer les seves obres. "Un día en el parque" és el seu segon curtmetratge com a director i animador, i va ser un dels quatre treballs nominats als Premis Goya 2018 a millor curtmetratge d'animació. Guanyador del Premio Fugaz al millor curt d'animació i guanyador del tercer premi del Concurs de Curts de RNE; té més de 150 seleccions internacionals i 30 premis.

Iván Molina

Eusebio80
Tècnic Superior en il·lustració i Disseny Gràfic. Ha exposat en bars, exposicions col·lectives i en el X Saló de la Crítica de Múrcia. Va començar treballant en el disseny de pòsters i caràtules pel cinema. Les seves vinyetes per a periòdics li han valgut el suport de la crítica, degut al seu fort contingut social. D'aquests treballs van sorgir la idees per a crear The Airplane (2016), que ha aconseguit més de 40 seleccions nacionals i internacionals en festivals de més de 10 països i Eusebio80 (2017).