Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Parlem de Gent gran LGTBIQ+

Com ja us hem avançat, a La GRAN pantalla, el Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran de Barcelona, busquem relats que contribueixin a generar noves lectures i discursos, per anar més enllà de les representacions convencionals que solen associar-se a aquesta etapa de la vida i diversificar les mirades existents. En aquest sentit, el dissabte 8 de juny a les 18h, posarem en pantalla una intersecció poc visibilitzada: Gent gran LGTBIQ+ amb el llargmetratge En 80 dies’ (80 egunean).


Posterior a l’exhibició de la pel·lícula, tindrà lloc el col·loqui on públic i convidats reflexionaran sobre les principals dificultats i reptes als quals s’enfronten les persones grans de la comunitat LGBTIQ+. Per a aquesta activitat, el Festival compta amb la col·laboració de la Fundació Enllaç, convocant una sèrie de convidats i convidades amb veu pròpia:

Fina Campàs: En representació de les dones grans trans.

Josep Maria Raduà: En representació dels homes grans gais.

Carmen Torres: En representació de les dones grans lesbianes.

La moderadora de la taula serà Paula Rodríguez.


80 dies’ (80 egunean), és un llargmetratge dirigit per José Mari Goenaga i Jon Garaño i narra la història d’Axun, una dona de 70 anys que es retrobarà, per casualitat, amb la Maite, la seva gran amiga de l’adolescència. Aviat seran conscients que la química entre elles continua intacta, igual que 50 anys enrere. Les dues es diverteixen i gaudeixen del retrobament fins que Axun descobreix que Maite és lesbiana. En aquest moment, Axun haurà de bregar amb sentiments enfrontats i decidir si prefereix escoltar al seu cor o a la raó.


El Festival és gratuït, amb aforament limitat. Podeu aconseguir les vostres entrades aquí: http://lagranpantallafestival.elparlante.es/ca/entrades/ .

About the Author:

Leave a Comment!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *