Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Bloc 1 – Competició Internacional

Projecció

Divendres 7 de juny

18 H

Cinemes Girona

Eran otros tiempos

Alejandro Talaveron
Persones que si haguessin nascut anys més tard, tindrien vides totalment diferents. Existèncias limitades a un període en qual deixar veure la teva orientació sexual et suposava l’exili. Desitjos reprimits, amors inconfessables, paraules que mai van pronunciar, rebel·lia continguda i fantasies d'una vida que mai arribaria.

Bodas

Alexia Maltner
La Dora i el Caio celebren el seu quinquagèsim aniversari de bodes. Mentre ho celebren, es pregunten si val la pena seguir dins d’un matrimoni que es basa només en la felicitat dels records o si val la pena arriscar-se i començar una nova vida, independent ment l’un de l’altre.

ProGo

Ivan Valencia
Els meus pares, la Glòria i el Rafael, s'acaven de prejubilar i els seus fills els vam regalar un viatge a Barcelona, perquè mai havien sortit de la província. Els vaig deixar la meva càmera d'aventures per portar-la al viatge. Tenien la il·lusió de gravar un vídeo amb tots els monuments de Barcelona ... i això és el que m'he trobat..

Suspicious Reflection

Paolo Conti
Dins d’una casa bonica, un espia està preparat per fer el següent pas. A l'altre costat de la porta, un avi encantador llegeix mentre es fa un bany. Aquest s'adona que alguna cosa no va bé i es prepara per lluitar. Potser la seva imaginació i creativitat continuen vives...

Yayoflautas

Jesús Martínez
Quan un està amb l'aigua fins al coll, ja només li queda cantar. (Samuel Beckett).

Srta Hisas

Luis Paris i Federico Scopazzo
Hilda Hisas, professora i dibuixant amb un estil provocador, sentència: "No es pot ensenyar a dibuixar", "llibertat sense límits", "no som res". Al seu taller, incita oblidar l'art i enfocar-se en estar bé amb un mateix. Infal·lible i fràgil, dolenta i afectuosa, la Hilda es resisteix a ser retratada pels seus alumnes i els directors del film.

Un día en el parque

Diego Porral
Monòleg d'un avi que explica al seu nét com acostumaven a ser abans o, potser, com som ara.

Geni

Cecilia Engels
La Geni va passar la seva vida guardant un secret i vivint a l'ombra d’en Fran, un famós cantant. Decidida a canviar la seva història, lluita pel seu espai i reconeixement. La pel·lícula va ser realitzada per un equip 100% femení i aborda el tema de l'apoderament d'una dona negra de 60 anys.

No me olvides

Ferran Navarro-Beltrán
La Irene i la Luisa, dues dones de 70 anys, van a un cementiri per visitar els seus familiars difunts. Una sèrie de coincidències provoquen que els seus camins es creuin.