Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

¡Benvinguts/des a La Gran Pantalla!

Us donem la benvinguda a La Gran Pantalla, el primer Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran. Un nou certamen cultural de Barcelona, la primera edició del qual es durà a terme del 6 al 9 de juny de 2019, de forma gratuïta, als Cinemes Girona.

Aquest festival, de caràcter únic a la ciutat, vol oferir un espai per a la gent gran i, alhora, cerca convertir-se en un espai de trobada cinematogràfica intergeneracional que permeti desmuntar els prejudicis i estereotips sobre les persones majors que difonen els mitjans d’informació massiva, especialment, la televisió i la publicitat.

D’aquesta manera, tenint com a focus temàtic la representació de la tercera edat, el Festival busca relats que contribueixin a generar noves lectures i discursos respecte a aquesta, anant més enllà de les representacions convencionals que solen associar-se a aquesta etapa de la vida i diversificant les mirades existents. Així mateix, es posaran en pantalla interseccions poc visibilitzades, com ‘gent gran LGTBIQ+’, ‘gent gran migrades’ i ‘gent gran feministes’, entre d’altres.

La Gran Pantalla és un espai de diàleg, de trobada, de reflexió, d’oci. Un lloc per a compartir històries, per apreciar-les, per reflectir-nos en elles i mirar-nos amb dignitat. També és una oportunitat per reconèixer la labor cinematogràfica de persones grans i de joves que s’interessen per les seves històries.

Les pel·lícules seleccionades i els diferents col·loquis que tindran lloc durant el festival permetran reflexionar, analitzar, comprendre, pensar, mirar i oferir les claus que ajuden les persones en el seu procés d’envelliment i que milloren la seva qualitat de vida.

Entendre el cinema com a eina de transformació social significa crear un festival que vagi més enllà del simple fet de mostrar pel·lícules i realitats diverses. En aquest sentit, La Gran Pantalla vol donar visibilitat i crear nous discursos sobre la vellesa.

La Gran Pantalla és un projecte d’elParlante, amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona.

Us convidem que ens acompanyeu en aquesta aventura que amb tanta estima estem preparant!

El Festival és gratuït. Aconsegueix les teves entrades aquí.

About the Author:

Leave a Comment!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts