Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

BLOC 2 – COMPETICIÓ INTERNACIONAL

Projecció

Dissabte 8 de juny

16 H

Cinemes Girona

Inquilinos

Alexandra Gascón
Tot comença quan uns inquilins molt especials van a viure a l'edifici de la Maria Teresa.

Eusebio 80

Jesús Martínez i Iván Molina
Eusebio80 narra el drama d'Eusebio; un treballador d'edat avançada que lluita per arribar al final de cada dia i que espera amb ànsia la data de la seva jubilació. Una anàlisi sobre la situació laboral a la tercera edat en un futur no molt llunyà.

Nora

Hugo Meyer
La Nora és una pianista de 87 anys, retirada com a mestra infantil, que, després de patir un accident vascular cerebral que la deixa completament paralitzada, intenta recuperar la seva vida de l'única manera que coneix: tocant el piano.

Centrifugado

Mireia Noguera
Un jove ajuda a una dona gran a pujar la bugada fins a casa seva. Un cop a dins, la senyora no sembla disposada a deixar-lo marxar.

KUSI-KUSHKANI

Fernando Mendoza
Kusi Kushkani és la travessia que empren una família per aconseguir que la Martina, una peruana d'origen andí i quítxua-parlant, aconsegueixi el DNI per primera vegada als 71 anys. Una mirada cap al món dels immigrants serrans del Perú, la indiferència de la burocràcia i les dificultats dels indocumentats en la societat moderna.

El señor de la limpieza

José Soldevila
El Ramon és un paleta de 60 anys que està a l'atur. Mentre busca treball, s'ocupa substituint la seva dona fent tasques de neteja. A la seva edat, un canvi de mentalitat és complicat, però, per poder subsistir, haurà d'aprendre noves habilitats i adquirir altres capacitats que mai li van passar pel cap.

Con paquito era mejor

Adán Pichardo
El Carmelo pensa que amb el Paquito era millor. Es trasllada -contra la seva voluntat- a casa de la seva filla i el seu gendre i allà reflectirà contínuament la seva frustrant situació provocant una situació boja i insostenible.